Het is tijd om jouw kast op te ruimen!

Veel mensen herkennen het wel. Een overvolle kast waar de kleren er nog net niet van uitvallen. Stapels shirtjes tot aan het plafond en je kan nooit iets vinden. Dit is niet alleen heel vervelend, maar ook heel zonde van alle kleren die niet gebruikt worden. Als jij dit herkent is het misschien toch eens tijd om jouw kast op te ruimen. Dit lijkt misschien een hele grote klus, maar als je er even voor gaat zitten dan is het binnen no time klaar. Ook help jij jezelf er mee, omdat je hierdoor meer overzicht hebt van jouw kleren. Wacht dus niet langer en begin vandaag nog met het opruimen van jouw kast.

Verkoop jouw oude kleding

Als je jouw kast wilt gaan opruimen is het misschien lastig om ergens te beginnen. Het is verstandig om het in stapjes te doen. Zo kun je bijvoorbeeld beginnen met alles shirts. Je haalt dan alle shirts uit de kast en loopt alle shirts langs om te kijken of je deze nog wel draagt. Als je zo de hele kast af gaat heb je aan het eind waarschijnlijk een hele grote stapel met kleding die je eigenlijk niet meer draagt. Je kunt deze kleding weggooien, maar eigenlijk is dat heel erg zonde en ook nog een slecht voor het milieu. Overweeg daarom eens om jouw kleding te verkopen of weg te geven aan iemand. Er zijn heel veel verschillende apps waarmee jij jouw kleren kunt verkopen op kopen. Misschien heb jij wel een Reinders trui waar jij uit bent gegroeid. Dit is erg zonde wat zo’n mooie trui kan iemand anders misschien wel heel gelukkig maken. Als je deze Reinders trui dan verkoopt aan iemand anders krijgt deze een tweede leven en misschien kan jij van dat geld wel weer een nieuwe Reinders trui kopen. 

Eindelijk plaats voor nieuwe kleding

Als je dan eindelijk weer een overzichtelijke kast hebt met kleding die je echt draagt kun je weer al je kleding kwijt en ben je niet langer op zoek naar dingen. Ook heb je weer voldoende ruimte voor een aantal nieuwe kledingstukken. Zo kun je verschillende leuke webshops afgaan om een nieuw item te scoren. Wie weet vind jij wel een prachtige broek op de webshop van Reinders waar je echt blij mee bent. Je kunt dan met een gerust hart deze broek bestellen, want je hebt het verdient. Wacht dus niet langer en ga snel aan de slag met jouw kast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *