Scheveningen hotel: juist in de herfst!

Als je aan Scheveningen denkt, dan denk je waarschijnlijk vooral aan het strand en de boulevard. Maar er is veel meer te doen in Scheveningen. Boek Scheveningen hotel en ervaar het zelf. Het is heerlijk om uit te waaien op het strand, zeker in de herfst en de winter als het minder druk is, en daarna terug te gaan naar Scheveningen hotel voor een warm bad en een heerlijke maaltijd. De volgende dag kun je er dan heerlijk op uit. Een dagje Den Haag is vanuit Scheveningen natuurlijk geen enkel probleem. Blijf je liever in Scheveningen? Dan heb ik hier wat suggesties voor je.

Scheveningen hotel: luxe en heerlijk eten

Momenteel is uit eten gaan niet zo gemakkelijk. De restaurants zijn allemaal gesloten en alleen geopend voor afhaalmaaltijden. Om toch lekker uit eten te kunnen gaan, zul je er een hotelovernachting bij moeten boeken. En dan zit je bij Scheveningen hotel helemaal goed. Online kun je de menukaart al bekijken en je alvast inbeelden wat je allemaal aan lekkers gaat eten. Natuurlijk werkt ook Scheveningen hotel volgens de geldende maatregelen. Dit houdt ook in dat er 's avonds na 20.00 uur geen alcohol meer geschonken zal worden. 

Een wandeling over de boulevard en de pier

De boulevard van Scheveningen is dé plek om te zien en gezien te worden. Natuurlijk geldt dat vooral in de zomer, maar ook in de winter is het een heerlijke plek voor een wandeling of gewoon een ommetje. Het grote voordeel van de boulevard ten opzichte van het strand is natuurlijk dat je veel minder zand in je haren en op je kleding krijgt. En toch heeft ook dat ook wel wat. Zeker wanneer je daarna weer fijn  teruggaat naar Scheveningen hotel en daar een heerlijke warme chocolademelk mét slagroom gaat drinken. Dat is het ultieme vakantiegevoel!

Ga je voor een stoere activiteit?

Dan is er onder andere glowgolf. Dat is minigolf, maar dan met een glow-in-the-dark effect. Dat is niet alleen leuk voor de kinderen, maar voor volwassenen. Ben je van de écht stoere activiteiten en niet bang van een beetje hoogte? Kies dan voor bungyjumpen of ziplinen. Dan heb je de beste adrenalinekick die je je maar kunt wensen. Om daarna natuurlijk weer heerlijk terug te gaan naar Scheveningen hotel om daar een relaxte avond en nacht te beleven. Ook in deze Corona-tijden zijn veel van deze activiteiten beschikbaar, maar check dit van te voren wel even online. Dan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *