Welke agenda kies jij voor het nieuwe jaar?

Ieder jaar sta je voor de keuze: welke agenda is het handigst en blijft ook het hele jaar mooi. Een agenda heeft veel te lijden soms. Je neemt hem mee naar je werk of naar school. Je stopt hem in je tas en sleept die tas vervolgens overal naar toe. Het is belangrijk dat een agenda dan een harde stevige kaft heeft en niet na een paar maanden van ellende uit elkaar valt. Een agenda 2021 kopen doe je makkelijk online.

Al vroeg leren kinderen wat het gemak is van een goede planning en hoe zij een planner bij kunnen houden. Een agenda biedt uitkomst als het om het plannen van afspraken en huiswerk gaat. Het geeft je in een oogopslag een goed overzicht wat je nog allemaal moet doen. In het dagelijks leven van veel volwassenen is het gebruik van een agenda haast niet weg te denken of je moet wel een heel goed geheugen hebben. Een Moleskine dag of week planner helpt je bij het plannen van je dagelijks, wekelijkse en maandelijkse afspraken. Of je dit nu voor school, je studie of je werk moet doen.

Kies je een planner of een agenda?

Als je vluchtig kijkt lijkt het bij een agenda en een planner om hetzelfde te gaan want in allebei de boekjes kan je dingen opschrijven. Maar een planner is net een stukje meer uitgebreider dan een agenda. Er zijn vier verschillende exemplaren waar je uit kan kiezen. Een Moleskine planner is een luxe agenda en een planner ineen. Het is echt de beste planner die er te vinden is. Neem om je goed te oriënteren een kijkje op de website van Moleskine.

Moleskine notitieboek

Iedereen maakt op een andere manier notities en voor iedereen is er wel een Moleskine notebook te vinden die bij hem of haar past. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het bijhouden van een bullet journal. Dit is een soort planner die je zelf creëert in een dotted notebook. Heb je liever een paperblanks notitieboek? Dat kan ook. Deze leent zich prima voor het maken van je schetsen bij de notities. Wil je liever een gelinieerd boekje dan heeft Moleskine deze ook. Voor de mensen die grafieken willen tekenen is er een geruit exemplaar. 

Moleskine schetsboek

Voor degene onder ons die prachtig kunnen tekenen of schetsen zijn er mooie stijlvolle schetsboek moleskine. Je hebt ze in alle maten dus een keuze is snel gemaakt. Het papier is prachtig en nodigt uit om de mooiste creaties vast te leggen. De kaft is stevig en klassiek en beschermt het papier prima. Je kan alle Moleskine producten in de leukste kleurtjes kopen. Er is er dus altijd wel eentje die bij jou past. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *